Hotel (4)
Resort (1)
Regio's
Egypte (39)
Plaatsen
Luxor (5)

Over Luxor

Luxor is een plaatsje in Egypte aan de rivier de Nijl. Luxor is een erg populaire en bijzondere stad waar al honderden jaren toeristen op af komen. In Luxor liggen vele archeologische bezienswaardigheden. Er zijn te veel interessante bezienswaardigheden om allemaal op te noemen, enkele aanraders zijn: Luxortempel, Karnak, Vallei der Koningen, Medinet Habou en nog veel meer. Luxor is in feite een grote openlucht museum vol met oudheid van vroeger. Vele toeristen bezoeken Luxor tijdens een nijlcruise of tijdens een all inclusive vakantie. Kortom een bezoek aan Luxor mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Egypte. U zult uw ogen uitkijken, vervelen is hier niet mogelijk. Boek een magische vakantie naar Luxor en laat u verrassen door de prachtige bezienswaardigheden.

Luxor is een plaatsje in Egypte op de oostelijke oever van de Nijl. De stad heeft ongeveer 430.000 inwoners. Luxor is een erg populaire en bijzondere stad waar al honderden jaren toeristen op af komen. Het is dan ook niet voor niets dat Luxor een belangrijk vertrek- en aankomstplaats is voor cruises.

Bezienswaardigheden Luxor

In Luxor liggen vele archeologische bezienswaardigheden. Er zijn te veel interessante bezienswaardigheden om allemaal op te noemen, enkele aanraders zijn: Luxortempel, Karnak, Vallei der Koningen, Medinet Habou en nog veel meer. Luxor is in feite een grote openlucht museum vol met oudheid van vroeger. Vele toeristen bezoeken Luxor tijdens een nijlcruise. Na een paar dagen intensief cultuur snuiven is het tijd voor ontspanning. Dat kan in de vele all inclusive hotels aan de Rode Zee in Egypte.

Goedkope vakantie Egypte

Kortom een bezoek aan Luxor mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Egypte. U zult uw ogen uitkijken, vervelen is hier niet mogelijk. Boek een magische last minute vakantie naar Luxor en laat u verrassen door de prachtige bezienswaardigheden en luxe all inclusive hotels in Egypte.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Luxor

Hotel Sonesta St. George Luxor

Hotel Sonesta St. George Luxor

Egypte Luxor

Aan de oever van de Nijl gelegen klassiek ingericht hotel. Vanaf uw kamer kijkt u uit over de Nijl en ziet u de boten voorbij komen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 581,00
Hotel Sofitel Karnak Luxor

Hotel Sofitel Karnak Luxor

Egypte Luxor

Dit prachtige verzorgde resort is gelegen aan de Nijl en heeft hierdoor een unieke ligging.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 731,00
Hotel Sheraton Luxor

Hotel Sheraton Luxor

Egypte Luxor

Prachtig gelegen hotel direct aan de Nijl. Dit complex is voorzien van alle gemakken om u een heerlijke vakantie te bezorgen!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 728,00
Hotel Pyramisa Isis Luxor

Hotel Pyramisa Isis Luxor

Egypte Luxor

Dit hotel heeft een mooie ligging aan de Nijl. U heeft alle mogelijkheid om het prachtige Luxor en de omgeving te verkennen en daarna hiervan bij te komen in dit comfortabele hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 533,00
Hotel Maritim Jolie Ville Luxor Resort

Hotel Maritim Jolie Ville Luxor Resort

Egypte Luxor

Als u op zoek bent naar rust en wilt genieten van de natuur en cultuur in de omgeving is dit bij uitstek de goede keuze!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 787,00