Resort (116)
Hotel (82)
Villa (3)
Bungalow (2)
Aparthotel (1)
Appartement (1)
Regio's
Rode zee (151)
Egypte (39)

Hoe Werkt Het

Voor iemand die vaker op het internet surft zal de werking van deze website niet ingewikkeld zijn. Echter, voor diegene die minder vaak internetten, is onderstaand een korte uitleg gegeven.

Er zijn twee opties:
1. De eerste optie is dat u al weet naar welk land of regio u op vakantie wilt gaan. U weet echter nog niet naar welke plaats of stad u precies heen wilt en welke accommodatie u wenst.
 
Bovenaan in het midden van het scherm vindt u de indeling van de website. In de tweede rij kunt u de regio kiezen waar u heen wilt. Door te scrollen met uw muis kunt u uw gewenste regio in Egypte vinden. In de derde rij kunt u specifiek aangeven naar welke regio u wilt. In de derde rij staan de bestemmingen vermeld die gelegen zijn in de desbetreffende regio. Als u een bepaalde regio of bestemming selecteert zal vervolgens het aanbod van vakanties verschijnen.

Zodra u uw gewenste accommodatie in het aanbod heeft gevonden dan kunt u vervolgens op het desbetreffende logo van het reisbureau klikken. Er verschijnt dan een nieuwe pagina op uw beeldscherm van de desbetreffende reisaanbieder. Op deze website kunt u zien wat zowel inclusief als exclusief de prijs is. Zo kan het zijn dat de vlucht en de accommodatie in de prijs zijn inbegrepen.

2. Bij de tweede mogelijkheid heeft u al een indicatie wanneer u op vakantie wilt.
Daarnaast weet u in wat voor accommodatie u op vakantie wilt en wat uw budget is.

Links op het beeldscherm van uw computer ziet u alle opties weergegeven staan.
Onder het kopje vertrek data kunt u de juiste maand selecteren. Zodra u de maand heeft geselecteerd kunt u vervolgens de juiste prijs en accommodatie selecteren.
Wanneer u graag een last-minute vakantie wilt boeken is dit ook mogelijk, selecteer de gewenste vakantie maand. Daarnaast kunt u kiezen voor de extra optie all inclusive wanneer u dit soort vakantie wenst.