Resort (4)
Hotel (3)
Regio's
Rode zee (151)

Over Marsa Alam

Marsa Alam ligt in het magische land Egypte, aan de Rode zee. Marsa Alam is van een onbekend vissersdorpje uitgegroeid tot een bekende badplaats. Ze proberen er een top vakantie bestemming van te maken en ze zijn al goed op weg. Deze mooie badplaats wordt steeds meer ontdekt bij toeristen. Door de perfecte ligging aan de Rode Zee kunt u fijn duiken of snorkelen en de prachtige koraalriffen bekijken. Het warme woestijnklimaat maakt een vakantie in Marsa Alam in elk seizoen geschikt. U bent altijd zeker van zonneschijn in Egypte.

Doordat Marsa Alam wat nieuwer is, is deze bestemming ook voor Europese toeristen perfect. Dit komt omdat ze veel hebben aangepast aan de normen van de toeristen. Daarnaast zijn er prachtige luxe resorts en hotels gebouwd.  Naast een mooie zon, zee en strandvakantie kunt u ook nog naar het gezellige centrum gaan. Vanuit Marsa Alam zijn er allerlei excursie mogelijkheden naar de nabijgelegen overblijfselen uit de faraonische tijdperk van Egypte.

 Dankzij een rechtstreekse wegverbinding is een dagtocht naar Luxor of Aboe Simbel gemakkelijker geworden. U komt uitgerust terug na een vakantie duiken, snorkelen en relaxen in Marsa Alam. Bekijk nu snel de last minutes naar de prachtige hotels in Marsa Alam en geniet morgen al van uw vakantie in Egypte!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Marsa Alam

Hotel Tulip Resort

Hotel Tulip Resort

Rode zee Marsa Alam

Zeer mooi gelegen hotel. De kamers liggen in een U-vorm rondom het zwembad en direct voor het hotel ligt een heerlijk zandstrand.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 490,00
Hotel Coral Beach Marina Lodge

Hotel Coral Beach Marina Lodge

Rode zee Marsa Alam

Een zeer verfijnd hotel met oog voor detail!U zult zonder meer positief worden verrast door de bijzonder stijlvolle inrichting en prettige sfeer. Bovendien is het de perfecte locatie voor duikliefh...


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vakantiediscounter Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 422,00
Hotel Calimera Habiba

Hotel Calimera Habiba

Rode zee Marsa Alam

Fantastisch resort. De kleuren, materialen en tuininrichting zijn harmonisch op elkaar afgestemd en vormen tezamen een mooi geheel.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 753,00
Hotel Brayka Bay

Hotel Brayka Bay

Rode zee Marsa Alam

Zeer ruim opgezet resort aan een prachtige baai!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Ferio Last Mintues & All Inclusives naar Egypte goedkoop online boeken. aanbiedingen v.a. € 785,00