Hotel Grand  Makadi
Geef uw mening

Hotel Grand Makadi

Hotel Grand Makadi is een zeer stijlvol en luxueus hotel en staat absoluut garant voor een fantastische vakantie. Het grote zwembad is gelegen in een prachtige tuin waardoor het rust en

sfeer uitstraalt. In de à-la-carte restaurants kunt u heerlijk eten en is er ruime keus. Ook is er dagelijks een animatieteam en staan er verschillende activiteiten op het programma. Achter het zwembad ligt het privéstrand van Hotel Grand Makadi, waar u onder meer kunt snorkelen of op één van de ligbedden kunt genieten van het zonnetje.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Grand Makadi in Makadi Bay, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 499,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Grand Makadi is een zeer stijlvol en luxueus hotel en staat absoluut garant voor een fantastische vakantie. Het grote zwembad is gelegen in een prachtige tuin waardoor het rust en sfeer uitstraalt. In de à-la-carte restaurants kunt u heerlijk eten en is er ruime keus. Ook is er dagelijks een animatieteam en staan er verschillende activiteiten op het programma. Achter het zwembad ligt het privéstrand van Hotel Grand Makadi, waar u onder meer kunt snorkelen of op één van de ligbedden kunt genieten van het zonnetje.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Grand  Makadi, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Grand Makadi (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Grand  Makadi