Hotel Makadi Family Star
Geef uw mening

Hotel Makadi Family Star

Hotel Makadi Family Star is een fantastisch vijfsterren hotel en biedt u vele faciliteiten, goede kwaliteit en luxe! De naam van het hotel zegt het al: dit hotel is met name

geschikt voor gezinnen met kinderen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van Hotel Grand Makadi en Hotel Makadi Palace die direct ernaast gelegen zijn.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Makadi Family Star in Makadi Bay, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 464,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 510,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Makadi Family Star is een fantastisch vijfsterren hotel en biedt u vele faciliteiten, goede kwaliteit en luxe! De naam van het hotel zegt het al: dit hotel is met name geschikt voor gezinnen met kinderen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van Hotel Grand Makadi en Hotel Makadi Palace die direct ernaast gelegen zijn.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Waan je in de Egyptische sfeer van dit prachtige vijfsterren hotel. Hotel Makadi Family Star is, zoals de naam al zegt, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! De ligging is echt ideaal, in het centrum van Makadi Bay en aan het strand. Tevens kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Hotel Grand Makadi en Hotel Makadi Palace die direct ernaast gelegen zijn. Dus laat je vakantie vol luxe en goede kwaliteit met het hele gezin maar beginnen!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Makadi Family Star, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Makadi Family Star (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Makadi Family Star
  • Hotel Makadi Family Star