Hotel Makadi Palace
Geef uw mening

Hotel Makadi Palace

Direct aan het mooie zandstrand ligt Hotel Makadi Palace. Dit hotel beschikt over veel faciliteiten voor een onbezorgde vakantie op basis van all inclusive. Wat dacht u van het ontzettend grote zwembad.

En als de avond valt is het hele vakantiepark echt schitterend verlicht en heeft u het idee in een paleisje te zijn beland. Wissel tijdens uw vakantie eens een dagje strand of zwembad af met een leuke excursie. Zo ziet u ook nog eens iets van de schitterende omgeving.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Makadi Palace in Makadi Bay, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 509,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Direct aan het mooie zandstrand ligt Hotel Makadi Palace. Dit hotel beschikt over veel faciliteiten voor een onbezorgde vakantie op basis van all inclusive. Wat dacht u van het ontzettend grote zwembad. En als de avond valt is het hele vakantiepark echt schitterend verlicht en heeft u het idee in een paleisje te zijn beland. Wissel tijdens uw vakantie eens een dagje strand of zwembad af met een leuke excursie. Zo ziet u ook nog eens iets van de schitterende omgeving.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Makadi Palace, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Makadi Palace (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Makadi Palace