Appartement Hurghada Marina
Geef uw mening

Appartement Hurghada Marina

Direct aan de haven en midden in het centrum van Hurghada vindt u Appartementen Hurghada Marina. Goede appartementen waar u een heerlijke vakantie tegemoet zult gaan. U kunt lekker veel ondernemen en

erop uit trekken, er is namelijk genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Bij een verblijf in Hurghada Marina kunt u gebruikmaken van het zwembad bij Hedkandi Beach.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Hurghada Marina in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 390,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Direct aan de haven en midden in het centrum van Hurghada vindt u Appartementen Hurghada Marina. Goede appartementen waar u een heerlijke vakantie tegemoet zult gaan. U kunt lekker veel ondernemen en erop uit trekken, er is namelijk genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Bij een verblijf in Hurghada Marina kunt u gebruikmaken van het zwembad bij Hedkandi Beach.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Appartementen Hurghada Marina ligt direct aan de mooie boulevard en de haven van Hurghada. In de directe omgeving van het complex vind je een ruime keuze aan leuke winkeltjes en restaurants. Wil je optimaal van het Egyptische zonnetje genieten? Dan loop je in ongeveer en kwartier naar het heerlijke strand van Hedkandi Beach.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Hurghada Marina, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Appartement Hurghada Marina (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Hurghada Marina
  • Appartement Hurghada Marina