Hotel Steigenberger Al Dau Club
Geef uw mening

Hotel Steigenberger Al Dau Club

Hotel Steigenberger Al Dau Club (voorheen Aida Verdi Resort & Leisure Park) biedt u de mogelijkheid om voordelig en zeer comfortabel in het populaire Hurghada te verblijven. Het hotel heeft een prachtige

tuin met daarin een tweetal zwembaden waar u heerlijk van de warme zonnestralen kunt genieten.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Steigenberger Al Dau Club in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 385,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 454,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Steigenberger Al Dau Club (voorheen Aida Verdi Resort & Leisure Park) biedt u de mogelijkheid om voordelig en zeer comfortabel in het populaire Hurghada te verblijven. Het hotel heeft een prachtige tuin met daarin een tweetal zwembaden waar u heerlijk van de warme zonnestralen kunt genieten.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Hotel Steigenberger Al Dau Club heeft een schitterende tropische tuin met een mooi zwembad. Hier kun je op het zonneterras lekker bijbruinen in het warme zonnetje en genieten van je welverdiende vakantie. Op korte afstand ligt het privéstrand, maar het hotel heeft een shuttlebusje dat je er snel naar toe brengt. In dit leuke complex kun je voordelig genieten van een onbezorgde strandvakantie.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Steigenberger Al Dau Club, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Steigenberger Al Dau Club (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Steigenberger Al Dau Club
  • Hotel Steigenberger Al Dau Club