Hotel Arabia Azur Resort
Geef uw mening

Hotel Arabia Azur Resort

Dit zeer geliefde en ruim opgezette vakantiecomplex biedt alles voor een actieve of ontspannen vakantie. Veel (sport-)faciliteiten, een heerlijk zwembad en een huisrif voor de twee lagunes met strandjes voor wie wil

zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken. Het hotel is prachtig en is rustig gelegen aan het strand waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Arabia Azur Resort in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 430,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 444,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Dit zeer geliefde en ruim opgezette vakantiecomplex biedt alles voor een actieve of ontspannen vakantie. Veel (sport-)faciliteiten, een heerlijk zwembad en een huisrif voor de twee lagunes met strandjes voor wie wil zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken. Het hotel is prachtig en is rustig gelegen aan het strand waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Dit zeer geliefde en ruim opgezette vakantiecomplex biedt alles voor een actieve of ontspannen vakantie. Veel (sport-)faciliteiten, een heerlijk zwembad en een huisrif voor de twee lagunes met strandjes voor wie wil zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken. Het hotel is prachtig en is rustig gelegen aan het strand waar je heerlijk kunt genieten van de welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Arabia Azur Resort, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Arabia Azur Resort (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Arabia Azur Resort
  • Hotel Arabia Azur Resort