Hotel Triton Empire Inn
Geef uw mening

Hotel Triton Empire Inn

Hotel Triton Empire Inn is een eenvoudig hotel met een fantastische ligging, midden in het centrum van Hurghada! Wanneer je de deur van het hotel achter je dichttrekt, loop je direct de

leuke straatjes van het centrum in, waar je lekker kunt slenteren langs de vele winkeltjes en restaurants. Wanneer je hier verblijft, kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Hotel Triton Empire Beach, met onder meer een privéstrand en een wellnesscenter.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Triton Empire Inn in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 400,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Triton Empire Inn is een eenvoudig hotel met een fantastische ligging, midden in het centrum van Hurghada! Wanneer je de deur van het hotel achter je dichttrekt, loop je direct de leuke straatjes van het centrum in, waar je lekker kunt slenteren langs de vele winkeltjes en restaurants. Wanneer je hier verblijft, kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Hotel Triton Empire Beach, met onder meer een privéstrand en een wellnesscenter.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Triton Empire Inn, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Triton Empire Inn (Bron: vaya)
  • Hotel Triton Empire Inn