Hotel Seastar Beau Rivage
Geef uw mening

Hotel Seastar Beau Rivage

Hotel Seastar Beau Rivage is een heerlijk hotel met een privéstrand, heerlijk om te gaan snorkelen in de prachtige zee. Het animatieteam zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen? Wat

dacht u ervan om de latino dans te leren? Hier proeft u echt Egypte, en daar draagt ook de huiskameel Isa een steentje voorb bij! Want een kamelentocht mag in dit land toch niet ontbreken! In dit hotel kunt u lekker relaxen en genieten van een welverdiende vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Seastar Beau Rivage in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 534,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Seastar Beau Rivage is een heerlijk hotel met een privéstrand, heerlijk om te gaan snorkelen in de prachtige zee. Het animatieteam zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen? Wat dacht u ervan om de latino dans te leren? Hier proeft u echt Egypte, en daar draagt ook de huiskameel Isa een steentje voorb bij! Want een kamelentocht mag in dit land toch niet ontbreken! In dit hotel kunt u lekker relaxen en genieten van een welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Seastar Beau Rivage, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Seastar Beau Rivage (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Seastar Beau Rivage