Aqua vista resort fam.
Geef uw mening

aqua vista resort fam.

U wilt graag naar een kleinschalig hotel maar eigenlijk wel een met veel faciliteiten. Aqua Vista bedient u op uw wenken want behalve van de faciliteiten van dit hotel kunt u ze

ook van het ernaastgelegen Aqua Blu en Albatros Resort gebruiken. Het aquapark en het golflagbad zijn makkelijk te bereiken, omdat de tuinen in elkaar overlopen. Speciaal in Aqua Vista zijn de themarestaurants. Ieder restaurant heeft een buffet in stijl, bijvoorbeeld Italiaans en OriŽntaals. Voor de kinderen zijn er ook pizza's en pannenkoeken en dat gaat er altijd in.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aqua Vista Resort Fam. in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 397,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
U wilt graag naar een kleinschalig hotel maar eigenlijk wel een met veel faciliteiten. Aqua Vista bedient u op uw wenken want behalve van de faciliteiten van dit hotel kunt u ze ook van het ernaastgelegen Aqua Blu en Albatros Resort gebruiken. Het aquapark en het golflagbad zijn makkelijk te bereiken, omdat de tuinen in elkaar overlopen. Speciaal in Aqua Vista zijn de themarestaurants. Ieder restaurant heeft een buffet in stijl, bijvoorbeeld Italiaans en OriŽntaals. Voor de kinderen zijn er ook pizza's en pannenkoeken en dat gaat er altijd in.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Aqua Vista Resort Fam., Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Aqua Vista Resort Fam. (Bron: vakantiediscounter)
  • Aqua Vista Resort Fam.