Hotel Aladdin - voordeel
Geef uw mening

Hotel Aladdin - voordeel

Op een van de mooiste en ook breedste stranden van Hurghada ligt u heerlijk onder een parasol eindelijk dat boek te lezen wat u al zolang op uw lijstje heeft staan, een

drankje binnen handbereik. Dat is pas genieten. Morgen wordt het weer een actieve dag want dan is de keuze aan de kinderen en die willen graag naar het aquapark van Titanic aan de overkant van de weg. Ach de vakantie is nog lang en dat boek komt heus wel uit of toch niet?

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Aladdin - Voordeel in Hurghada, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 335,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op een van de mooiste en ook breedste stranden van Hurghada ligt u heerlijk onder een parasol eindelijk dat boek te lezen wat u al zolang op uw lijstje heeft staan, een drankje binnen handbereik. Dat is pas genieten. Morgen wordt het weer een actieve dag want dan is de keuze aan de kinderen en die willen graag naar het aquapark van Titanic aan de overkant van de weg. Ach de vakantie is nog lang en dat boek komt heus wel uit of toch niet?
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Aladdin - Voordeel, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Aladdin - Voordeel (Bron: vakantiediscounter)
  • Hotel Aladdin - Voordeel