Baron palms resort voord
Geef uw mening

baron palms resort voord

Kopje koffie, eitje, glas sap, broodje, heerlijk ontbijten in de binnentuin naast de palmen terwijl de vogels het hoogste lied fluiten. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan

in dit award winnende hotel! Na zo'n relaxte start kunt u de wereld aan dus waarom niet een van de activiteiten die er dagelijks georganiseerd worden uitproberen? Natuurlijk kunt u ook onder de palmen aan het zwembad of strand gaan liggen. De keuze is aan. Dit luxe, boutique stijl hotel, is van alle markten thuis.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Baron Palms Resort Voord in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 413,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Kopje koffie, eitje, glas sap, broodje, heerlijk ontbijten in de binnentuin naast de palmen terwijl de vogels het hoogste lied fluiten. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan in dit award winnende hotel! Na zo'n relaxte start kunt u de wereld aan dus waarom niet een van de activiteiten die er dagelijks georganiseerd worden uitproberen? Natuurlijk kunt u ook onder de palmen aan het zwembad of strand gaan liggen. De keuze is aan. Dit luxe, boutique stijl hotel, is van alle markten thuis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Baron Palms Resort Voord, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Baron Palms Resort Voord (Bron: vakantiediscounter)
  • Baron Palms Resort Voord