Hotel Three Corners St. George
Geef uw mening

Hotel Three Corners St. George

Hotel Three Corners St. George is een sfeervol hotel in de populaire baai van Ras um el Seid. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een leuk animatieteam. Alle ingredienten die

nodig zijn voor een fantastische vakantie zult u hier terugvinden!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Three Corners St. George in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 435,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 444,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Three Corners St. George is een sfeervol hotel in de populaire baai van Ras um el Seid. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een leuk animatieteam. Alle ingredienten die nodig zijn voor een fantastische vakantie zult u hier terugvinden!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Voor een ontspannen strandvakantie in Sharm el Sheikh ga je naar Hotel Three Corners St. George! Het hotel ligt direct aan het strand, dus je kunt je dagen afwisselen tussen het zwembad en het strand. Bij het zwembad kan het hele gezin genieten van volop waterpret. Heb je zin in een lekker drankje dan hoef je het zwembad niet uit, want de poolbar staat gedeeltelijk in het water. In de avonduren kun je het gezellige centrum van Sharm el Sheikh ontdekken of je kiest ervoor lekker te gaan ontspannen in het wellnesscenter. Hier heb je gegarandeerd een fantastische vakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Three Corners St. George, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Three Corners St. George (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Three Corners St. George
  • Hotel Three Corners St. George