Hotel Hauza Beach Resort
Geef uw mening

Hotel Hauza Beach Resort

Hotel Hauza Beach Resort is een bijzonder all inclusive hotel dat zeer geschikt is voor ouders met kinderen. Het is prachtig gelegen direct aan zee met een langgerekte privé-zandstrand. Het centrum van

Na?ama Bay ligt op 19 kilometer afstand en is bereikbaar met een shuttlebus (tegen betaling). Vele faciliteiten, comfortabele kamers en uitstekende service zorgen ervoor dat u hier een fantastische vakantie zult beleven.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Hauza Beach Resort in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 450,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 459,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Hauza Beach Resort is een bijzonder all inclusive hotel dat zeer geschikt is voor ouders met kinderen. Het is prachtig gelegen direct aan zee met een langgerekte privé-zandstrand. Het centrum van Na?ama Bay ligt op 19 kilometer afstand en is bereikbaar met een shuttlebus (tegen betaling). Vele faciliteiten, comfortabele kamers en uitstekende service zorgen ervoor dat u hier een fantastische vakantie zult beleven.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Hotel Hauza Beach Resort is een echte aanrader voor een vakantie met het hele gezin! Het zwembad is een klein waterpark compleet met glijbanen, waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. 's Avonds kun je lekker een hapje eten in de pizzeria of het Oriëntaalse restaurant, gevolgd door een afwisselend animatieprogramma. Voor de deur van het complex ligt bovendien een heerlijk privéstrand waar je kunt genieten van het heerlijke Egyptische zonnetje!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Hauza Beach Resort, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Hauza Beach Resort (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Hauza Beach Resort
  • Hotel Hauza Beach Resort