Hotel Hauza Beach Resort - zz twinbed
Geef uw mening

Hotel Hauza Beach Resort - zz twinbed

Me Tarzan, you Jane! Je zou het bijna denken als je de jungle pool van Hauza Beach ziet. Hoogteverschillen, watervallen, een uitdaging. Maar ook voor minder avontuurlijke vakantiegangers biedt dit hotel veel

mogelijkheden. Neem alleen al de ligging met het prachtige uitzicht, de ruime opzet van het hotel en het uitgebreide activiteitenprogramma door ons eigen animatie team. Hauza Beach is niet voor niets al jaren de Holland Vakantie Club.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hauza Beach Resort - Zz Twinbed in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Me Tarzan, you Jane! Je zou het bijna denken als je de jungle pool van Hauza Beach ziet. Hoogteverschillen, watervallen, een uitdaging. Maar ook voor minder avontuurlijke vakantiegangers biedt dit hotel veel mogelijkheden. Neem alleen al de ligging met het prachtige uitzicht, de ruime opzet van het hotel en het uitgebreide activiteitenprogramma door ons eigen animatie team. Hauza Beach is niet voor niets al jaren de Holland Vakantie Club.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Hauza Beach Resort - Zz Twinbed, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Hauza Beach Resort - Zz Twinbed (Bron: vakantiediscounter)
  • Hotel Hauza Beach Resort - Zz Twinbed