Rehana royal resort vrdl
Geef uw mening

rehana royal resort vrdl

Terwijl u door de prachtige tuin loopt bedenkt u: waar gaan we eten, en vooral wat gaan we eten? De keuze is groot. En dat geldt niet alleen voor de restaurants ook

de keuze aan zwembaden is groot. U loopt nog even rustig verder, kiezen kan straks ook nog. Eerst een kopje koffie bij een van de bars en daarna lekker zwemmen in een van de zwembaden of in de zee. Aan het eind van de middag heeft u nog een heerlijke massage geboekt staan. Kon het maar altijd vakantie zijn!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Rehana Royal Resort Vrdl in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 387,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Terwijl u door de prachtige tuin loopt bedenkt u: waar gaan we eten, en vooral wat gaan we eten? De keuze is groot. En dat geldt niet alleen voor de restaurants ook de keuze aan zwembaden is groot. U loopt nog even rustig verder, kiezen kan straks ook nog. Eerst een kopje koffie bij een van de bars en daarna lekker zwemmen in een van de zwembaden of in de zee. Aan het eind van de middag heeft u nog een heerlijke massage geboekt staan. Kon het maar altijd vakantie zijn!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Rehana Royal Resort Vrdl, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Rehana Royal Resort Vrdl (Bron: vakantiediscounter)
  • Rehana Royal Resort Vrdl