Hotel Amar Sina Resort
Geef uw mening

Hotel Amar Sina Resort

Hotel Amar Sina is sprookjesachtig ingericht en beschikt over veel faciliteiten. Het hotel organiseert verschillende thema avonden met prachtig show entertainment. De gratis shuttlebus naar het strand rijdt 4x per dag. In

dit hotel proeft u de Egyptische cultuur en waant u zich in een andere wereld!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Amar Sina Resort in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 400,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 404,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Amar Sina is sprookjesachtig ingericht en beschikt over veel faciliteiten. Het hotel organiseert verschillende thema avonden met prachtig show entertainment. De gratis shuttlebus naar het strand rijdt 4x per dag. In dit hotel proeft u de Egyptische cultuur en waant u zich in een andere wereld!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Hotel Amar Sina Resort is een leuk hotel dat geheel in Egyptische stijl is gebouwd en ingericht. Het hotel ligt in een rustige wijk met in de directe omgeving enkele toeristenwinkeltjes, een supermarkt en een nachtclub. Met het shuttlebusje van het hotel ben je in een mum van tijd op de schitterende zandstranden van Sharm el Sheikh, waar je kunt genieten van zon, strand en zee! In de avonduren is het in Amar Sina Resort erg gezellig, met een afwisselend animatieprogramma en vaak livemuziek.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Amar Sina Resort, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Amar Sina Resort (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Amar Sina Resort
  • Hotel Amar Sina Resort