Reef oasis beach resort
Geef uw mening

reef oasis beach resort

Lekker ontspannen aan het zwembad in de rustige zone of liever bij het activiteitenzwembad of een duikles in het speciale duikers zwembad. Dit hotel heeft zoveel zwembaden dat er altijd wel een

is waar u zich op uw gemak voelt. De prachtige tuin vol bloemen nodigt uit via een omweg terug naar uw kamer te gaan en misschien ontdekt u wel een plekje dat u niet eerder heeft gezien. Dat zou wel eens de stek voor de volgende dag kunnen worden. Mogelijkheden genoeg, de keuze is aan u.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Reef Oasis Beach Resort in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 421,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Lekker ontspannen aan het zwembad in de rustige zone of liever bij het activiteitenzwembad of een duikles in het speciale duikers zwembad. Dit hotel heeft zoveel zwembaden dat er altijd wel een is waar u zich op uw gemak voelt. De prachtige tuin vol bloemen nodigt uit via een omweg terug naar uw kamer te gaan en misschien ontdekt u wel een plekje dat u niet eerder heeft gezien. Dat zou wel eens de stek voor de volgende dag kunnen worden. Mogelijkheden genoeg, de keuze is aan u.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Reef Oasis Beach Resort, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Reef Oasis Beach Resort (Bron: vakantiediscounter)
  • Reef Oasis Beach Resort