Hauza beach resort famk.
Geef uw mening

hauza beach resort famk.

Me Tarzan, you Jane! Je zou het bijna denken als je de jungle pool van Hauza Beach ziet. Hoogteverschillen, watervallen, een uitdaging. Maar ook voor minder avontuurlijke vakantiegangers biedt dit hotel veel

mogelijkheden. Neem alleen al de ligging met het prachtige uitzicht, de ruime opzet van het hotel en het uitgebreide activiteitenprogramma door ons eigen animatie team. Hauza Beach is niet voor niets al jaren de Holland Vakantie Club.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hauza Beach Resort Famk. in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 383,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Me Tarzan, you Jane! Je zou het bijna denken als je de jungle pool van Hauza Beach ziet. Hoogteverschillen, watervallen, een uitdaging. Maar ook voor minder avontuurlijke vakantiegangers biedt dit hotel veel mogelijkheden. Neem alleen al de ligging met het prachtige uitzicht, de ruime opzet van het hotel en het uitgebreide activiteitenprogramma door ons eigen animatie team. Hauza Beach is niet voor niets al jaren de Holland Vakantie Club.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hauza Beach Resort Famk., Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hauza Beach Resort Famk. (Bron: vakantiediscounter)
  • Hauza Beach Resort Famk.