Hotel Ghazala Gardens
Geef uw mening

Hotel Ghazala Gardens

Hotel Ghazala Gardens is de ideale plek om te ontspannen in een aangename sfeer. U geniet hier van de vriendelijke service, afwisselende keuken en modern ingerichte kamers. De waterpret kan beginnen met

het prachtige zwembad, waar zelfs ligbedden in het water aanwezig zijn, en het strand bevindt zich op loopafstand. Kinderen worden vermaakt door het vrolijke animatieteam en de allerkleinsten kunnen terecht in de miniclub. Een aanrader voor het hele gezin!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Ghazala Gardens in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 464,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Ghazala Gardens is de ideale plek om te ontspannen in een aangename sfeer. U geniet hier van de vriendelijke service, afwisselende keuken en modern ingerichte kamers. De waterpret kan beginnen met het prachtige zwembad, waar zelfs ligbedden in het water aanwezig zijn, en het strand bevindt zich op loopafstand. Kinderen worden vermaakt door het vrolijke animatieteam en de allerkleinsten kunnen terecht in de miniclub. Een aanrader voor het hele gezin!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Ghazala Gardens, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel Ghazala Gardens (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Ghazala Gardens