Hotel The Grand Sharm El Sheikh
Geef uw mening

Hotel The Grand Sharm El Sheikh

Met een verbluffend uitzicht op de Rode Zee is Hotel The Grand Sharm echt een plaatje! Dit luxueuze vijfsterrencomplex is gelegen op een van de mooiste plekjes aan de rode zee. Hier

vindt u een zeer mooi snorkelgebied, dat zeker de moeite waard is. Blijft u toch liever op het droge? Dit hotel biedt zowel veel ontspannende als actieve faciliteiten. In de avonduren is er zelfs gezellige live muziek. En aan de allerkleinsten is ook gedacht.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel The Grand Sharm El Sheikh in Sharm El Sheikh, Egypte

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 470,00vrije keuze
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 479,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Met een verbluffend uitzicht op de Rode Zee is Hotel The Grand Sharm echt een plaatje! Dit luxueuze vijfsterrencomplex is gelegen op een van de mooiste plekjes aan de rode zee. Hier vindt u een zeer mooi snorkelgebied, dat zeker de moeite waard is. Blijft u toch liever op het droge? Dit hotel biedt zowel veel ontspannende als actieve faciliteiten. In de avonduren is er zelfs gezellige live muziek. En aan de allerkleinsten is ook gedacht.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Met een verbluffend uitzicht op de Rode Zee is Hotel The Grand Sharm echt een plaatje! Dit luxueuze vijfsterrencomplex is gelegen op een van de mooiste plekjes aan de rode zee. Hier vindt je een zeer mooi snorkelgebied, dat zeker de moeite waard is. Blijf je toch liever op het droge? Dit hotel biedt zowel veel ontspannende als actieve faciliteiten. In de avonduren is er zelfs gezellige live muziek.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel The Grand Sharm El Sheikh, Bron:
Uw Boek goedkope Zonvakantie & Vliegvakantie reizen naar Egypte op Vakantie Atlas! in Hotel The Grand Sharm El Sheikh (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel The Grand Sharm El Sheikh
  • Hotel The Grand Sharm El Sheikh